Mobilität ist Lebensqualität.
Weltkarte
Imagebild
Kapcsolat | Sitemap | Impressum | pdf herunterladen | drucken
A pályázat bemutatása
tartalom hu tartalom de tartalom en

Pályázat

USZT_logo_cmyk

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSAL KOMPLEX TECHNOLÓGIA -ÉS
INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉST VALÓSÍT MEG NYÍREGYHÁZI TELEPHELYÉN A HÜBNER-H GUMI- ÉS
MÛANYAGIPARI KFT.

A Hübner-H Gumi- és Mûanyagipari Kft. 799.337.954 Ft. vissza nem térítendõ Európai Úniós támogatást nyert a “Munkahelyteremtéssel kombinált komplex technológia- és infrastruktúra fejlesztés a Hübner-H Gumi- és Mûanyagipari Kftnél” címmel benyújtott és elnyert pályázatának keretében.

A 3 milliárd forintot meghaladó összköltségvetésû beruházás során 50 fõ részére teremt új munkahelyet a cég.
A projekt megvalósítása során, technológiai korszerûsítést eredményezõ új berendezések kerülnek beszerzésre, melyek a kapacitásbõvítésen túl, új termékek elõállítására is lehetõséget biztosítanak.

A technológiai korszerûsítéshez kapcsolódóan korszerû informatikai hardverek és szoftverek is beszerzésre kerülnek. Az infrastrukturális és  ingatlan beruházás keretében a meglévõ 2. csarnok bõvítésre, és egy 3.számú csarnok kialakításra is sor kerül, továbbá ezek mûködtetési feltételeit biztosító külsõ infrastrukturális fejlesztések is megvalósulnak. A meglévõ 2. csarnok egy 24 méter hosszú csarnokrésszel bõvül, a nyugati oldalán 12 méter széles elõtetõ kerül kialakításra.

Az új 3.számú csarnok két darab, egyenként 24 méter széles és 138 méter hosszú csarnokhajóból kerül kialakításra. A csarnok északi oldalán kerül kialakításra az irodát és szociális blokkot magában foglaló épületrész. A projekt során a társaság 18 fõ részére képzést is biztosít, melynek során a résztvevõk speciális gumiragasztási technológiát sajátíthatnak el. Az alkalmazandó technológia ilyen mértékû bõvítése, szükségszerûen magában hordozza a munkavállalók létszámának növelését. A projekt eredményeként és hatására a Hübner-H Kft. 50 fõ részére teremt új munkahelyet. A társaság ilyen módon is megjelenített, növekedésre építõ gazdálkodása közvetlenül segíti elõ a foglalkoztatás bővülését a térségben. A fejlesztés megvalósításával a Hübner-H Kft célja, hogy az alkalmazandó technológia minõségének és termelékenységének javításával sikeresen szerepelhessen a nemzetközi versenyben, valamint megszilárdíthassa piacvezetõ szerepét a jármûipari harmonikák gyártása során.

A projekt megvalósításának kezdete 2011. november 14.,míg a tervezett befejezése 2013. október 31. 

 

Info blok erfa HübnerKapcsolat:
HÜBNER-H Kft.
4401 Nyíregyháza, Tünde utca 11.
Böszörményi Balázs
Telefax +36 42 501-422
balazs.boszormenyi@hubner-germany.com
www.hubner-hungary.com